5 motive pentru care ai nevoie de un plan de instruire

5 motive pentru care ai nevoie de un plan de instruire
17.01.2021 0 Comments

Nu este un secret că îmi place să alerg. Cu toate acestea, după ultimul meu maraton (în urmă cu peste un an) {EEK!} Mi-am cam pierdut motivația. Nu maratonul real care mi-a ucis spiritul de alergare. A fost antrenamentul. Știți că trebuie să alergeți 5 mile luni la 9:00 minute / mile, miercuri 17 mile la 10:00 minute / mile și așa mai departe. M-a rupt !!!

Îmi place libertatea pe care mi-a dat-o alergarea de a-mi asculta picioarele și de a face ceea ce mi s-a părut potrivit pentru ziua respectivă. Când te antrenezi pentru o cursă pe distanțe lungi, gândirea se stinge pe fereastră. Deși am iubit curse propriu-zise, ​​antrenamentul m-a lăsat să-mi doresc mai mult. Așa că mi-am intensificat antrenamentul CrossFit, dar am început să simt că lipsește ceva … RUNNING !!!!

Deci, cum am început să alerg din nou? Cum începi să alergi fie din nou, fie pentru prima dată? Ai nevoie de un plan de antrenament !!! Iată de ce:

Motivație: Acesta este cel mai important lucru pentru mine. Reunirea unui plan / program vă va ajuta să vă mențineți motivați. Planul vă va ajuta să vă scoateți ușa dimineața pentru a vă alerga. Poate vă va ajuta să începeți să vă exercitați în timpul pauzei de prânz sau când ajungeți de la serviciu acasă. Scrieți-vă exercițiul în programul dvs.

Există mai multe planuri de alergare diferite online, începând cu Couch la 5K trecând la un plan de antrenament maraton.

Alergarea este un mare semn de întrebare care există în fiecare zi. Vă întreabă: „Veți fi un wimp sau veți fi puternici astăzi

Obțineți un program care va deveni apoi o rutină: sculați timpul din ziua dvs. pentru exerciții fizice din timp. Fă-o prioritară și promit că va deveni o rutină.

Știu că voi alerga dimineața și voi face un CrossFit WOD în pauza de prânz. Este ceea ce fac, este normalul meu. 🙂 Este o nebunie, dar dacă trebuie să ratez dintr-un motiv oarecare, ziua mea se simte pur și simplu.

De asemenea, și acest lucru este atât de important … nu vă faceți griji dacă „oamenii vă văd” lucrând. Nu te judecă! Ei își doresc să aibă motivația ta de a obține și o rutină!

Obțineți un obiectiv: așa am început. Mă antrenam pentru o anumită cursă. Mi-am trimis banii, așa că m-am simțit obligat. Nu aveam să-mi arunc banii. Trebuia să fiu gata să fug. Cu toate acestea, stabiliți un obiectiv realizabil. Nu puteți rula un maraton cu 2 săptămâni de antrenament.

Mai mult ca sigur că aveți un grup de alergare în zona dvs. Verificați-l și conectați-vă la cineva local. Cine știe, poate că ați putea găsi un nou partener de alergare și un prieten? Pic al surorii mele și al meu înainte de un maraton

Timpul de vindecare: incorporez atât antrenamentul cardio (alergare), cât și antrenamentul de forță (CrossFit) în planul meu. Acest lucru ajută la reducerea leziunilor. De asemenea, am observat că prin antrenamentul de forță cardio-ul meu s-a îmbunătățit și vice versa. Puteți încerca să vă programați acolo unde nu alergați 3 zile la rând, apoi antrenamentul de forță 3 zile la rând. Este logic să amesteci aceste antrenamente.

Journal of Your Progress: Păstrarea unui jurnal de antrenament. Te ajută să știi de unde ai început și unde te afli acum. Dacă este CrossFit, alergare sau un alt sport, este atât de important. Este atât de plăcut să te uiți la progresele tale suplimentare.

Puteți citi despre ultima mea cursă aici. L-am condus în familie și ne-am distrat de minune!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *