Un ghid pentru certificarea antrenorului personal

27.01.2021 0 Comments

A fi antrenor personal este o alegere în carieră care poate fi foarte plină de satisfacții. Având potențialul de a lucra cu o mare varietate de oameni, de a juca un rol semnificativ în a ajuta indivizii să își atingă obiectivele și de a promova, în general, sănătatea și fitness-ul în localitatea dvs., nu este de mirare că o astfel de alegere în carieră are atâta atracție.In orice caz, a deveni un antrenor personal cu reputație și calificare presupune mult mai mult decât să te bucuri de fitness și să urmezi un curs online de accident în sport.

De ce ar trebui să aveți cea mai bună certificare de antrenament personal din Vancouver?

Chiar dacă pregătirea personală este o industrie nereglementată, obținerea certificării ar trebui să fie o prioritate pentru oricine este serios în cariera lor. Nu numai că vă va asigura că vă puteți instrui clienții la un nivel mai ridicat de fitness, într-un mod sigur, dar vă va ajuta și în următoarele două domenii:
  • Deținerea certificării de antrenor personal vă va ajuta să fiți angajați la o sală de sport. De fapt, multe săli de sport nici măcar nu te vor lua în considerare dacă nu deții certificarea corespunzătoare.
  • Deținerea certificării personale de antrenament de fitness vă va asigura că vă puteți asigura.
    Dacă nu aveți certificare, vă veți chinui să găsiți o companie de asigurări de renume care să fie acoperită.

Ce tipuri de certificare de antrenor personal există?

Numerous certifications exist and choosing the right one for you very much depends on your own needs and requirements. Below we have outlined a few of the main types:

CSCS
Specialistul certificat în rezistență și condiționare furnizat de Asociația Națională de rezistență și condiționare este o certificare recunoscută pe scară largă în industria fitnessului. Aceasta nu este o afacere simplă de atins, ci mai degrabă necesită o diplomă de facultate de 4 ani, nefiind alegerea ideală pentru unii oameni.

AS
American Council on Exercise are o serie de certificări disponibile, de fapt, certificarea generală de antrenor personal oferită de aceștia este recunoscută ca fiind la un nivel foarte bun. Se oferă un atelier de 2 zile pentru pregătirea examenului, iar certificarea trebuie reînnoită pe o perioadă de doi ani.

NASM
Academia Națională de Medicină Sportivă este cunoscută ca lider în lumea fitnessului. Pentru a aplica pentru certificarea NASM trebuie să aveți cel puțin 18 ani, să fiți certificat CPR și să treceți un examen de 120 de întrebări în termen de două ore. Există, de asemenea, o opțiune de a adăuga certificări de specialitate dacă credeți că ar fi de folos clienților dvs.

ACSM
Colegiul American de Medicină Sportivă oferă o certificare de antrenor personal, care este foarte bine recunoscută. Cerințele sunt o diplomă de liceu, certificarea CPR și un examen cu 125 până la 150 de întrebări.

Mai sus am evidențiat o selecție a certificărilor populare din lumea antrenamentului personal. Există multe altele, inclusiv NSCA-
CPT, AFPA, NFPT și NESTA, doar pentru a numi câteva.

Punctul cheie în ceea ce privește alegerea certificării de antrenor personal este potrivit pentru dvs., este să vă faceți temele, să vă familiarizați cu fiecare tip și să decideți care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. actuale. Cu toate acestea, certificarea este doar începutul carierei tale,
să aruncăm o privire la alte câteva elemente pentru a deveni un expert în lumea fitnessului.

A avea o pasiune pentru fitness este crucial

A fi antrenor personal nu înseamnă doar să ai un venit pentru a plăti facturile. În schimb, ar trebui să fie ceva care te pasionează. Luați timp pentru a participa la ateliere, conferințe și evenimente legate de îmbunătățirea abilităților dvs. de antrenor personal. Citește cărți,
vorbește cu alți profesioniști și dedică-te să devii, nu doar un mare antrenor, ci unul excepțional.

Fii concentrat pe rezultate

În cele din urmă, clienții dvs. vor arăta foarte puțin interesul pentru certificarea pe care o dețineți. Deci, mai degrabă decât să-i plictisească cu detalii despre cât de certificat sunteți,
arată-le certificarea în acțiune – dă-le rezultate.

Cu siguranță, alegerea carierei de a deveni antrenor personal are potențialul de a oferi o satisfacție incredibilă la locul de muncă. Amintiți-vă, obținerea certificării poate juca un rol cheie în cât de mult reușiți să deveniți.
Cuplați o certificare excelentă cu o pasiune pentru fitness și o foame de rezultate și sunteți pe cale să ajungeți la vârful jocului și să rămâneți acolo!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *