Folosești crema de calmare a durerii?

Folosiți cremă de ameliorare a durerii
26.01.2021 0 Comments

Divulgare: am primit acest produs ca parte a unui anunț publicitar.

Așa că am încercat o cremă naturală pentru ameliorarea durerii făcută de Noxicare. Mi-au trimis-o să o folosesc și, de asemenea, le dau cititorilor mei !!! Un alt Give-A-Way !!!

Voi fi primul care recunosc că, cu CrossFit, sunt întotdeauna puțin dureros. Nu este rău. Pot să mă joc în continuare cu copiii mei, să mă duc la muncă, să fac exerciții fizice, să fac tot ce vreau să fac. Dar de obicei sunt puțin dureros.

Am dureri de spate ocazionale, dar mai ales pentru mine antebrațele mele sunt doar puțin delicate. Probabil la multe trageri. Aici, în ultima vreme, la multe scufundări de sonerie … oh, practica este perfectă.

Așa că mi-am luat cutia cu Noxicare prin poștă.

Primul lucru la care îmi pasă este ce conține? Ghici ce, toate sunt ingrediente naturale. Deci, acesta este un plus. Potrivit site-ului lor web, Noxicare ™ Natural Pain Relief este o formulă naturală de ameliorare a durerii, care este o combinație de 7 dintre cele mai puternice analgezice naturale din lume, care vor atenua rapid și eficient inflamațiile, durerile musculare și durerile nervoase (picioarele arzătoare). Aceștia afirmă că NU există efecte secundare cunoscute.

Noxicare afirmă, de asemenea, că crema poate fi utilizată în siguranță în fiecare zi. Va ajuta la ameliorarea durerii asociate articulațiilor și mușchilor; inflamație, tulburări musculo-scheletice și neuropatie.

Spatele meu a fost tandru în ziua în care l-am primit, așa că l-am pus pe Aaron să-l frece. Ghici ce? Spatele meu se simțea mai bine. Știu că nu provine din frecarea din spate, deoarece asta a durat doar 30 de secunde. {HA! HA!}

L-am folosit și pe antebrațe cu rezultate bune.

Un alt plus este mirosul. Cu alte câteva mărci, durerile musculare se pot îmbunătăți, dar și congestia nazală și congestia nazală a vecinului. Știi mirosul despre care vorbesc. Acest lucru este inodor, astfel încât vecinii tăi nu sunt ofensați de mirosul tău !!!

Iată șansa ta de a câștiga propria sticlă. Concursul se va încheia pe 4 martie și este ușor să vă înscrieți la acest Give-A-Way. Compania vă va trimite produsul direct prin poștă dacă câștigați.
Cum câștigi?

Postează un comentariu mai jos și anunță-mă de ce ai vrea să câștigi.
Vă voi contacta prin e-mail și aveți 72 de ore pentru a răspunde înainte ca, din păcate, să trebuiască să aleg un alt câștigător.

Nu uitați să împărtășiți acest lucru pe Facebook și să informați prietenii dvs. despre Give-A-Way. De asemenea, puteți vizita Real Food și Real Fitness pe Facebook.

 

Puteți vizita Noxicare pe Facebook și puteți afla mai multe despre produsul lor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *