Sandwich usor de salata de pui

Sandwich usor de salata de pui
13.01.2021 0 Comments

Divulgare: am primit acest produs ca parte a unui anunț publicitar.

Așadar, pentru cină, seara trecută mi-am făcut puiul Easy Whole într-o rețetă Crock Pot. Ador această rețetă. Puiul este atât de suculent și delicios. Fac bulion din oase și îl păstrez în congelator, nimic nu bate cu bulionul proaspăt. 🙂

În această seară specială mi-a rămas peste pui, ceea ce fac de obicei. De multe ori iau puiul la prânz a doua zi. Îmi place să mănânc simplu sau pe salată. Dar astăzi mi-am dorit foarte mult un sandviș de salată de pui. Așa că în doar câteva minute mi-am pregătit prânzul!

Sandwich ușor de salată de pui. Mâncare curată. Masă ușoară. Mâncare adevărată.

Am reușit să folosesc noul meu cântar digital pentru bucătărie Glass Gurus Glass Top! Trebuie să iubești un nou gadget de bucătărie.

cantar de bucatarie

Ingrediente:

14 uncii de rămas peste pui, tocat
2 mere organice, curățate și tăiate felii
1 coasta de telina organica, tocata marunt
1/4 cană de maion de casă
1/4 cană smântână organică

Directii:

Amestecați smântâna și maiaua împreună.
Cântărește-ți puiul.
cântărind puiul

Se amestecă puiul, merele, țelina și amestecul de maion / smântână.
Acoperiți și răciți.
Cat despre cantar, imi place !!! Măsoară foarte precis și a fost atât de ușor de curățat, ceea ce este important pentru mine.

În timp ce pregăteam salata de pui, pregăteam și pâine cu banane și îmi ajutam copiii, știți lucrurile tipice ale mamei! Așa că am nevoie de un produs ușor de încredere. Cântarul este ușor de curățat, iar atunci când mă grăbesc (ca întotdeauna) este atât de plăcut să îl șterg și să trec la următorul meu proiect. Este atât de subțire încât îl puteți depozita într-un dulap, sertar sau într-un spațiu mic, ceea ce este o caracteristică foarte convenabilă.

Cântarul de bucătărie digitală Kitchen Gurus Glass Top este o scară excelentă și o recomand cu drag! Îl voi folosi atât de mult în următorul sezon de conserve. Din moment ce îmi fac propriul sos de roșii, salsa, sos pentru paste, ect, trebuie să-mi cântăresc roșiile, făcând acest cântar un must!

O puteți achiziționa făcând clic pe imaginea de mai jos:

 

Bucurați-vă!

Sandwich ușor de salată de pui. Mâncare curată. Masă ușoară și rapidă. Mâncare adevărată.

Am primit unul sau mai multe dintre produsele menționate mai sus gratuit folosind Tomoson.com. Indiferent, recomand doar produse sau servicii pe care le folosesc personal și cred că vor fi bune pentru cititorii mei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *