Turcia în formă de mâncare reală plăcintă cu mere

02.01.2021 0 Comments

Acesta este un desert delicios de Ziua Recunoștinței, distractiv, potrivit pentru copii! Acești curcani sunt foarte drăguți și băieților mei le plăcea să le facă și apoi să le mănânce. Am folosit toate ingredientele alimentare reale.

Ingrediente:

3 mere (am folosit un amestec de bunicuță organică și gală) Copiii au ales ce și-au dorit pe plăcinta lor individuală.
Sos de mere
2 stafide pe curcan
Dragă, localnică
Scortisoara (daca iti place in placinta ta de mere)
3 tăietoare diferite pentru cookie sau articole circulare de uz casnic pentru „piese de curcan”
Crustă de plăcintă integrală

Directii:

Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Spălați, miez și apoi tăiați subțire merele. Adică cât de subțire poți. Lăsați pielea să vă arate penele curcanului.

Folosind corerul meu pentru a meri

Întindeți-vă coaja de plăcintă neîncălzită și tăiați primul cerc. Am folosit obiecte de gospodărie. Rulează-ți crusta pe hârtie de ceară, ajută la conținerea mizerie și nici crusta nu se lipeste rău.

Rularea aluatului.

Decupați cel mai mare cerc. Al meu avea aproximativ 5 inci în diametru.

Tăierea bucăților.

Adăugați o lingură de apă în gălbenușurile de ou și bateți. Aceasta face o spălare cu ouă.

spălarea ouălor

Am pus 1 lingură de mere și ½ linguriță de miere în centrul crustei mele. Răspândiți amestecul lăsând ½ inch în jurul perimetrului aluatului fără.

sos de mere pe aluat

Puneți merele tăiate subțiri pe miere / mere, într-un singur strat, dar doriți să se suprapună ușor. Feliile de măr sunt pene de coadă de curcan. Dacă îți place scorțișoară, presară-o pe mere în acest moment.

ventilator de mere

Am folosit alte 2 articole de uz casnic circulare mai mici pentru corp și cap. Corpul avea aproximativ 2 ½ inci și capul avea 1 ½ inci. Așezați corpul pe curcan, apoi aplicați spălarea ouălor pe o parte a capului. Spălarea ouălor este adezivul care va lipi capul de corp. Am folosit o pensulă de patiserie pentru a aplica spălarea ouălor pe aluat.

decupând corpul

Adăugați un triunghi de aluat pentru cioc și o bucată de aluat în formă de picătură de lacrimă pentru ciocanul de curcan. Am folosit 2 stafide pentru ochi. Apoi aplicați spălarea ouălor pe nas și pe nas pentru a-i ajuta să iasă în evidență.

Crimpează marginile curcanului (cel mai mare cerc).

Gata de gătit !!

Coaceți curcanul pe foi de copt tapetate cu pergament timp de 15 minute sau până se rumenesc și merele sunt fragede la 400 de grade.

Se servește simplu sau cu înghețată de vanilie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *